Zpět na přehled

Prodej bytu 2+kk, 81,05 m2 s balkonem, lodžií a garáží na dálkové ovládání, ulice Znojemská, Plzeň

Evidenční číslo: 933
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Znojemská, Plzeň 1, Severní Předměstí, Plzeň, Plzeň-město
Cena: 6 190 000Kč
6 190 000Kč

Popis nemovitosti

Cena 6.190.000,- Kč je za byt 2+kk s balkonem, lodžií a garáž.

AG bydleni.cz, s.r.o. Vám exkluzivně nabízí prodej bytu 2+kk s balkonem, lodžií a vlastní prostornou garáží na dálkové ovládání v Plzni na Sylvánu (Znojemská ul.). Byt 2+kk (70,04 m2) je nadstandardní a disponuje balkonem (4,84 m2), lodžií (6,17 m2) o celkové velikosti 80,05 m2 a dále vlastní prostornou garáží na dálkové ovládání. Velkou předností tohoto bytu je nejenom jeho velikost, ale také jeho poloha. Byt se nachází nedaleko centra města a zároveň v blízkosti přírody. Součástí prodejní ceny je kompletní vybavení bytu a vlastní garáž s pojezdovými vraty na dálkové ovládání. Garáž s vraty od společnosti Hörmann, pohybovým čidlem a bezpečnostním magnetickým senzorem.

Jedná se o zánovní, luxusně vybavený a slunný byt s prostornou předsíní a chodbou, ložnicí s balkonem, koupelnou s vanou, šatnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a balkonem. Obývací pokoj vkusně doplňuje kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči. Pokoje nejsou průchozí. Kuchyňská linka byla vyrobena na zakázku, kameninová pracovní deska, rovněž podlahy a všechny dveře jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Byt má velmi malé známky opotřebení, jelikož majitel tady nikdy trvale nebydlel a tudíž je nemovitost v perfektním stavu, jako nová. Byt zůstane kompletně zařízený a včetně veškerého vybavení.

V bytě zůstává nepoužité vybavení: el. trouba Whirlpool, sklokeramika Whirlpool, myčka Bosch, pračka Bosch, lednice s mrazákem Liebheer, mikrovlnná trouba, kávovar Krups, TV, hi-fi systém, kožená pohovka, veškeré baterie zn. Kludi, nepoužitá manželská postel vč. matrací, 2x vestavěná šatní skříň a další.

Díky velmi kvalitním materiálům použitých při stavbě domu jsou náklady na vytápění velmi nízké. Vytápění dálkové, voda dálkově, odpady svedeny do veřejné kanalizace. V každé místnosti je vyveden kabel na televizi, rádio a internet. K bytu dále náleží sklep / komora za garáží a vlastní garáž. Zánovní byt o podlahové ploše 70,04 m2 se nachází ve 3. patře cihlového bytového domu s výtahem. Veškeré vybavení je nové, nepoužívané. Hlavní dveře jsou bezpečnostní a pancéřované.

Byt je k nastěhování ihned. Výhodou jsou nízké měsíční náklady na provoz bytu.

Součástí bytu jsou dva balkony, přístupné z obývacího pokoje a z ložnice; zděný sklep / komora v přízemí domu. Bytový dům byl kolaudovaný v r. 2009 a nachází se zde pouze 14 bytových jednotek. Další výhodou domu jsou bezproblémoví sousedé, oplocený pozemek, kde se nachází parkovací stání a společná zahrada za domem. Dům spravuje spol. Triumfa. Dostupnost do centra zajišťuje autobus MHD, který jezdí v častých intervalech. Díky západnímu obchvatu Plzně jsou výborně dostupná i Borská pole. V blízkém okolí se nachází MŠ, ZŠ, supermarket Albert, zdravotnická zařízení, dětské hřiště, ZOO, lesy, cyklostezky, rozhledna, atd. S financováním Vám rádi pomůžeme. Neváhejte a rezervujte si termín prohlídky. Bližší informace v RK.

Základní údaje

Evidenční číslo933
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena6 190 000
Měna
Složení cenyvčetně DPH, včetně právního servisu, s poplatky, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaZnojemská, Plzeň 1, Severní Předměstí, Plzeň, Plzeň-město
AdresaPlzeň, Severní Předměstí
GPS latitude49.761899
GPS longitude13.347259

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě230V, Kanalizace, Voda, pitná, TV kabel, Telefon, Internet
VybaveníZařízeno nábytkem, Zahrada, Sklep, Výtah, Parkování, Garáž, Lodžie, Balkon, Bytové jádro zděné, Bezbariérový přístup
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Novostavba, Nízkoenergetický
Vybavenost okolíÚřady, Školka, Škola, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení
Dopravní spojeníTramvaj, Silnice, MHD, Dálnice, Vlak
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
OkolíObytná, Obchodní a obytná
Elektro230V

Plochy

Obytná70 m2
Podlahová70 m2
Balkon5 m2
Lodžie6 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP4

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková