Zpět na přehled

Prodej pozemku 1.143 m2, Blovice, Plzeň - jih

Evidenční číslo: 983
Adresa: Raušarovy sady, Blovice, Plzeň-jih
Cena: 3 990 000Kč
3 990 000Kč

Popis nemovitosti

AGbydleni.cz Vám exkluzivně nabízí k prodeji velmi atraktivní pozemek na žádaném místě a ve velmi klidné lokalitě Blovice, Plzeň - jih. Pozemek má obdélníkový tvar a disponuje vlastním přístupem, což zajišťuje bezproblémový příjezd a vysokou míru soukromí. Pozemek je o celkové výměře 1.143 m (na fotografiích označení "A"). Velikost pozemku 1.143 m poskytuje dostatek prostoru pro realizaci Vašich stavebních plánů, ať už uvažujete o stavbě rodinného domu nebo rekreačního objektu. Pozemek je dle územního plánu určen k výstavbě rodinných domů venkovského či příměstského typu nebo objektů pro individuální rekreaci. Nabízí tak široké možnosti pro realizaci vlastního bydlení, ať už hledáte trvalý domov, či místo pro relaxaci a odpočinek. Pozemek je bez jakýchkoli zástav nebo právních břemen.

Na pozemku je již zavedena elektřina. Další sítě, jako voda, plyn a kanalizace, jsou snadno dostupné v blízkosti pozemku. Na pozemku neváznou žádná břemena. Pozemek zaručuje nádherný výhled do okolí a na město Blovice. Okolní pozemky jsou mimo zastavitelné území.

Lze přikoupit další plochu o výměře 3.681 m2 (na fotografiích označení "B"), přičemž se jedná o obytnou a rekreační zónu. V této ploše lze postavit max. 1-2
NP + P včetně.

Pozemek se nachází v okrajové části Blovic, mimo hlavní dopravní tahy, což zaručuje minimální hluk a klidné prostředí plné zeleně. Tato lokalita je ideální pro milovníky přírody, kteří si přejí žít v harmonii s okolním prostředím, a zároveň oceňují dobrou dostupnost do města. Blovice jsou menším, ale dobře vybaveným městem s veškerou občanskou vybaveností od úřadů, školky, školy, gymnázia, kulturního domu, základní umělecké školy, polikliniky a lékárny, pošty, banky, zastávky autobusu, vlaku, centra města až po možnosti sportovního vyžití.

Výhodou je také skvělá dopravní dostupnost, kdy se během pár minut dostanete do centra města Blovice, a zároveň jste v dobrém dosahu větších měst, jako je Plzeň. Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k trvalému bydlení, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu městské infrastruktury. Může posloužit i jako skvělá investice pro stavbu rekreačního objektu, který umožní útěk z každodenního ruchu velkoměsta do oázy klidu.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení osobní prohlídky. Rádi vám zodpovíme veškeré otázky a ukážeme pozemek osobně.

Základní údaje

Evidenční číslo983
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníPozemek, bydlení
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena3 990 000
Měna
Složení cenys poplatky, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaRaušarovy sady, Blovice, Plzeň-jih
AdresaBlovice
GPS latitude49.578915
GPS longitude13.526326

Vlastnosti, volby

Inž. sítě400V
Vybavenost okolíSupermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola, Pošta
Dopravní spojeníVlak, Autobus, Silnice
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceZpevněná
OkolíObytná, Rekreační, Venkovská
Elektro400V

Plochy

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková