Zpět na přehled

Prodej rodinného domu v Koutě na Šumavě

Evidenční číslo: 921
Typ: Dvojdům
Adresa: Kout na Šumavě, Domažlice
Cena: 3 399 000Kč
3 399 000Kč

Popis nemovitosti

Společnost AG bydleni.cz vám v exkluzívním zastoupení majitele přestavuje tento útulný rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Kout na Šumavě, pouhých 7 km od Domažlic, 11 km od hraničního přechodu Všeruby, 19 km od hraničního přechodu Folmava a 26 km od města Klatovy. Jedná se o ideální místo pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a klidným venkovským životem. Dům nabízí plochu 140 m2 a je situován na pozemku o rozloze 338 m2.

Dům je v současné době v rekonstrukci, ale některé důležité práce již byly dokončeny. Přízemí domu je hotové, což můžete vidět na fotografiích, skládá se z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny s WC a komory. Celé podkroví čeká na dokončení novým majitelem dle svých představ. Je zde přivedena i voda a je možnost vybudovat zde WC. Díky tomu si můžete užívat svůj nový domov bez starostí a pochybností. Hydroizolace a střecha včetně oken Velux jsou nové, což znamená, že budete mít jistotu, že váš domov bude chráněn před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Dům je konstruován z cihel, podkroví z porothermu, což zaručuje stabilitu a kvalitu. Vytápění je zajištěno lokálním palivem, budete mít tedy vždy dostatek tepla i v těch nejchladnějších zimních dnech. Navíc, díky této formě vytápění, si můžete být jisti, že vaše náklady na energie budou co nejnižší.

Vybavení domu zahrnuje i sklep, Dále zde najdete také krásnou zahradu, která je ideálním místem pro relaxaci a grilování s rodinou a přáteli. Navíc, dům je částečně vybaven nábytkem, který je poctivou ruční prací truhlářem dělanou na míru. To znamená, že se můžete těšit na unikátní a pohodlný nábytek, který bude dokonale ladit s vaším novým domovem.

V blízkosti domu se nachází částečná potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, škola, školka, pošta, vše ostatní najdete v nedalekých Domažlicích, případně v 5 km vzdálené Kdyni. Okolní příroda je ideální pro procházky, cyklistiku a další venkovní aktivity. Díky své výhodné poloze v klidné části obce, budete mít pocit, že jste vždy na útěku od shonu velkoměsta.

Tento útulný domek v Koutě na Šumavě je perfektní volbou pro ty, kteří hledají krásné a klidné bydlení v blízkosti přírody. Nechte se okouzlit jeho prostornými místnostmi, vybavením a pohodlným životním stylem. Zajistěte si tento unikátní dům pro sebe a svou rodinu ještě dnes a neváhejte mne kontaktovat. Ráda vám pomůžu i s případným financováním.

Základní údaje

Evidenční číslo921
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena3 399 000
Měna
Složení cenys poplatky, cena k jednání, včetně právního servisu, včetně DPH, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKout na Šumavě, Domažlice
AdresaKout na Šumavě
GPS latitude49.405618
GPS longitude13.000282

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyDvojdům
VybaveníSklep, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíŠkolka, Škola, Pošta
Možnosti topeníLokální tuhá paliva
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
OkolíObytná, Venkovská

Plochy

Obytná140 m2
Podlahová140 m2
Zahrada237 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Barbora Langmajer