Zpět na přehled

Prodej zahrádky 336 m2, obec Záchlumí, okres Tachov

Evidenční číslo: 959
Adresa: Záchlumí, Tachov
Cena: 349 000Kč
349 000Kč

Popis nemovitosti

AG bydleni.cz, s.r.o. Vám ve výhradním zastoupení nabízí k prodeji zahradu o velikosti 336 m2, která se nachází na velice klidném místě v zahrádkářské kolonii v obci Záchlumí, okres Tachov. Tato zahrada je ideální pro milovníky přírody a zahradničení.

Dle územního plánu je zahrada vedena jako plocha RZ - rekreace zahrádkářské kolonie. Je zde možná výstavba dočasně účelové stavby sloužící k sezonnímu uskladnění produktů pěstební činnosti a techniky pro údržbu zahrady do 16 m2 zastavěné plochy a 1 nadzemní podlaží. Zahrada je rovná, slunná. Na pozemku je umístěna dřevěná kolna pro odpočinek, sklad nářadí, úložný prostor a dále skleník. Zahrada byla velmi dlouhou dobu opečovávaná, udržovaná, v současné době není delší dobu využívána. Voda užitková zajištěna, elektřinu je možné přivést až na místo. Jedná se o poslední zahradu v zadní části v zahrádkářské kolonii s minimem sousedů, zároveň jsou zahrádky v blízkosti centra obce. Pozemek je oplocený, příjezd k pozemku je po obecní komunikaci, na pozemku lze též parkovat. Na pozemku jsou vzrostlé a plodící stromy včetně ovocných (lístkový, vlašský, jabloně), dále keře a okrasné dřeviny. Zahrada je lemována plotem a obklopena několika vzrostlými stromy, které zajišťují dostatek stínu a příjemnou atmosféru.

Na zahradě jsou pěstovány různé druhy ovoce a zeleniny. Snadný přístup k pozemku zajišťuje obecní cesta.

Tato zahrada je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají klidné místo k odpočinku, a chtějí si užívat přírodu, relax či grilování.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. S financováním rádi pomůžeme.

Základní údaje

Evidenční číslo959
Typ nemovitostiPozemky
UpřesněníZahrada
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cena349 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaZáchlumí, Tachov
AdresaZáchlumí
GPS latitude49.798597
GPS longitude12.965739

Vlastnosti, volby

Dopravní spojeníSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
OkolíVenkovská, Obytná

Plochy

Zahrada366 m2

Podlaží, počty místností

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Mgr. Barbora Choulíková